Larasita Apsari

Larasita Apsari – Designer

I specialize in watercolor-ish art with warm hues and pastel tones, creating captivating visuals perfect for romance and young adult genres.

Overview

I'm an expert in producing gorgeous illustrations for romance, coming-of-age, and young adult literature. I will take great effort to create a cover that accurately captures the tale and the author's voice using my skills in illustration and design.

I know how crucial it is to convey the soul of a book through its cover, which is why I adjust to any style required to highlight the greatest aspects of each distinctive story. Whether it's a charming love story or an exciting coming-of-age story, I'll work closely with you to comprehend the plot and the characters so that I may vividly depict them in my illustrations.

I have experience in both fiction and nonfiction, which gives me the knowledge and skills to design book covers for all genres. Looking forward to work with you!
Services
Fiction
Comics & Graphic Novels Coming of Age Romantic Comedy Social & Family Issues Women's Fiction
Non-Fiction
Parenting & Families Self-Help & Self-Improvement
Languages
English

Work experience

Bentang Pustaka Publisher

Apr, 2018 — Present

Portfolio

The Moment of Lift

Melinda French Gates

Selama dua puluh tahun terakhir, Melinda Gates telah menjalankan misi demi menemukan solusi bagi orang-orang dengan kebutuhan paling mendesak, di mana pun mereka tinggal. Dalam buku yang menye... read more
Cover Design
Danau Tak Bertepi adalah tujuan para bebek bermigrasi setiap tahun. Mao Mao, seekor bebek tengil yang penuh keingintahuan tinggi, selalu penasaran mengapa para bebek di kampung kelahirannya, A... read more
Cover Design
Purpose

Alamanda Shantika Santoso

Alamanda Shantika Santoso, namanya dikenal sejak ikut membesarkan Go-Jek Indonesia. Setelah menghabiskan beberapa tahun untuk berpindah dari satu startup ke startup lainnya, Alamanda menetap d... read more
Illustration
Revolusi Glukosa

Jessie Inchaupse

Glukosa, atau gula darah, adalah molekul mungil dalam tubuh kita yang memiliki dampak besar bagi kesehatan. Glukosa yang masuk ke aliran darah berasal dari makanan berpati atau manis yang kita... read more
Illustration
In this book you will ...#1 Make something cool out of the ideasHei, udah bukan zamannya lagi ngedapetin sesuatu yang udah “jadi” melulu. Lebih seru kalau bisa bikin, memodifikasi sendiri, dan... read more
Cover Design Illustration
The Danish Way of Parenting

Jessica Joelle Alexander

Selama lebih dari 40 tahun Denmark selalu terpilih menjadi negara paling bahagia sedunia, menurut World Happiness Record oleh PBB. Tak terhitung banyaknya artikel dan kajian yang berusaha meme... read more
Illustration
Jatuh Hati pada Montessori

Vidya Dwina Paramita

Bagaimana mendampingi proses tumbuh kembang anak dengan pola asuh yang membuatnya tumbuh bahagia, cerdas, mandiri, dan berpendirian teguh? Disiplin macam apa yang tidak akan membuat anak tumbu... read more
Illustration
Bringing Up Bebe

Pamela Druckerman

Menjadi ibu, bukan berarti harus mengorbankan banyak hal kesenangan kita. Anak tidak harus selalu menjadi pusat perhatian keluarga. Tanpa mengesampingkan kebahagiaan anak, kita pun harus bahag... read more
Cover Design
Setengah Jalan

Ernest Prakasa

Gue mendukung kebebasan berekspresi di YouTube, termasuk bagi orang yang kontroversial kayak Young Lex. Orang sering bilang ke gue, "Tapi Nest, Young Lex itu nggak mendidik!" Kalau digituin, g... read more
Illustration
Setiap orangtua pasti menginginkan anaknya tumbuh menjadi sosok yang cerdas dan mandiri. Namun sayangnya, cerdas selalu diidentikkan dengan prestasi akademik. Padahal sebenarnya, setiap anak m... read more
Cover Design
Banyak di antara kita yang sering mendengar istilah “Montessori”. Kemudian ingin menerapkan Montessori, baik di rumah ataupun di sekolah. Tetapi terhambat dengan beberapa material Montessori y... read more
Cover Design

Professionals similar to Larasita

Get a range of offers by requesting quotes from multiple professionals.

Nikki Ellis

Nikki E.

Experienced book designer, specialising in non-fiction. 15 years designing for publishing houses worldwide, including Penguin and Chronicle.

London, UK

100% reply rate

View profile
Laura Boyle

Laura B.

An expert designer with over 13 years' experience and a very personable approach. I won't stop until you are thrilled with your design!

Toronto, ON, Canada

100% reply rate

View profile
Colleen Sheehan

Colleen S.

I get entrepreneurs, crime, and history authors from manuscript to career. Research-first design gets your book in the right hands. 🙌🏻

Ames, IA, USA

100% reply rate

View profile